[an error occurred while processing this directive]
van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Akciós, olcsó szállások – így pihenj olcsóbban 2021-ben

A szallas.hu célja, hogy Magyarországon az utazó, a pihenésre vágyó és a szállásadó egymásra találjon. A miénk pedig, hogy az Ő kínálatukból kedvező árú, olcsó ajánlatokat gyűjtsünk csokorba, segítve az olcsó szállás felkutatását, ötletadást.

A feltüntetett árak csak irányadók és általában szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a szállás oldalán tekintheted meg.

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új kínálattal jelentkezünk!

[an error occurred while processing this directive]

Kedvezmény-kupon

szallas.hu kupon 2021 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt szállás / hotel díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátlékokat, ahol Magyarországi szállás / utazás nyerhető »


További (olcsó) Magyarországi szállás ajánlatok


Balaton (Balatonfüred, Siófok, Zamárdi, Keszthely) + SZÉP kártya   |   Budapesti szállás + SZÉP kártya   |   Wellness akciók + SZÉP kártya   |   Akciós csomagok + SZÉP kártya

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!