van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Szálloda, hotel ajánlatok – itt pihenj 2023-ban

Ha pihenésre van szükségünk, legyen akár rövid 1-2 napos, esetleg egy (hosszú) hétvége, akár egy egész hét, akkor érdemes tájékozódni, hol is tudnánk ezeket a napokat kellemesen eltölteni. Magyarországon számos olyan hotelt találunk, melyek minőségi wellness és kényeztető szolgáltatásokat nyújtanak. Adunk néhány tippet.

Wellness hotel ajánlat


Gyors áttekintést adunk a hotelekről. Fusd végig, és ha megtetszik valamelyik, kattints a hotel képére vagy nevére a részletekért!

 +  Hosszú hétvége hotel ajánlatok
 +  Wellness hotelek all inclusive ellátással

Íme egy csokor a vidéki wellness szállodák, hotelek ajánlataiból országrészek szerint.

 +  Észak-Magyarországi hotel ajánlatok
 +  Észak-Alföldi hotel ajánlatok
 +  Közép-Dunántúli hotel ajánlatok
 +  Nyugat-Dunántúli hotel ajánlatok
 +  Dél-Dunántúli hotel ajánlatok
 +  Dél-Alföldi hotel ajánlatok

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új hotel és szálloda kínálattal jelentkezünk!

További hotel ajánlatok »

A feltüntetett árak csak irányadók és általában hotel szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a hotel oldalán tekintheted meg.


Kedvezmény-kupon

hotel kupon 2023 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt hotel vagy szálloda díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


A hoteleket keresőket a vendégértékelések segítik, hogy a legjobb ajánlat mellett dönthessenek, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan javíthatnak, fejleszthetnek környezetükön és szolgáltatásaikon. Ezért lehet fontos az értékelés a kiválasztott hotel oldalán.


Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátékokat, ahol Magyarországi szállodai üdülés / utazás nyerhető »Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Ha csak azt tesszük, ami nem esik nehezünkre, soha nem leszünk sikeresek. Abból tudhatjuk, hogy jó úton vagyunk a sikeres élet felé, ha az út, amelyen járunk meredeken felfelé halad."
(Gary Chapman)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz