van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Szálloda, hotel ajánlatok – itt pihenj 2023-ban

Az ország természeti kincseit, a gyógyvizek áldásos hatását már ősidők óta élvezhetjük. A hétköznapi rohanásban testi-lelki felüdülést jelent egy-egy eltöltött nap vagy hétvége világhírű vidéki gyógyfürdőinkben, melyek mindegyike nem utolsó sorban alkalmas mozgásszervi megbetegedések kezelésére.

Termál- és gyógyfürdő hotel ajánlat


Gyors áttekintést adunk a hotelekről. Fusd végig, és ha megtetszik valamelyik, kattints a hotel képére vagy nevére a részletekért!

 +  Bükfürdői hotel ajánlatok
 +  Gyulai hotel ajánlatok
 +  Hajdúszoboszlói hotel ajánlatok
 +  Harkányi hotel ajánlatok
 +  Hévízi hotel ajánlatok
 +  Miskolctapolcai hotel ajánlatok
 +  Sárvári hotel ajánlatok
 +  Zalakarosi hotel ajánlatok

Ha csak szállásra van szükséged válogass a Gyógy- és termálfürdő települések apartman kínálatból!

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új hotel és szálloda kínálattal jelentkezünk!

További hotel ajánlatok

A feltüntetett árak csak irányadók és általában hotel szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a hotel oldalán tekintheted meg.


Kedvezmény-kupon

hotel kupon 2023 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt hotel vagy szálloda díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


A hoteleket keresőket a vendégértékelések segítik, hogy a legjobb ajánlat mellett dönthessenek, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan javíthatnak, fejleszthetnek környezetükön és szolgáltatásaikon. Ezért lehet fontos az értékelés a kiválasztott hotel oldalán.


Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátékokat, ahol magyarországi szállodai pihenés / utazás nyerhető


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."
(Albert Einstein)


minket itt is
megtalálsz

© 2009 - 2023 vásárlóCsapat.hu
Fel