van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Balatoni szálloda, hotel ajánlatok

Balatoni hotelekA Balaton hazánk egyik legkedveltebb úti célja, amely a hagyományos vízparti nyaralás mellett természeti látnivalókkal, kulturális programokkal várja a turistákat nyáron, és a természetesen a főszezonon kívül is. Nem csupán a többnapos nyaralások miatt kedveljük, hanem az egynapos, például a siófoki Aranyparton, a balatonfüredi Tagore sétányon, illetve a Hévízi-tónál vagy a Tihanyi Bencés Apátságnál tett látogatások miatt is.

Balatoni hotel és szálloda ajánlat


Gyors áttekintést adunk a hotelekről. Fusd végig, és ha megtetszik valamelyik, kattints a hotel képére vagy nevére a részletekért!

Válogass az északi- és a déli part, vagy a balatoni települések legjobb szállodái között, esetleg keress wellness hoteleket, amiknek a Balaton strandjain kívül saját medencéi, szaunái vannak. Kereshetsz a Balaton partján baba- és gyerekbarát szállodákat is. A tájékozódást az árak és az értékelések is segítik.

 +  Balatonfüredi hotel ajánlatok
 +  Siófoki hotel ajánlatok
 +  Balaton északi part hotel ajánlatok
 +  Balaton déli part hotel ajánlatok
 +  Balatoni wellness hotel ajánlatok
 +  Balatoni baba- és gyerekbarát hotel ajánlatok

Ha csak szállásra van szükséged válogass a Balatoni apartman kínálatból!

Nézz vissza holnap is, mert minden nap új hotel és szálloda kínálattal jelentkezünk!

További hotel ajánlatok

A feltüntetett árak csak irányadók és általában hotel szobára vonatkoznak. Gazdaságosan, olcsón legalább két felnőtt / két éjszaka esetén hozhatók ki, vagy faraghatók tovább. A szabad időpontokat a hotel oldalán tekintheted meg.


Kedvezmény-kupon

hotel kupon 2024 A szallas.hu-n a foglalásod mellé magyarországi programokra szóló ajándék (valós és ingyenes) kedvezmény-kuponok járnak, melyeket a foglalást követően e-mailben, PDF formátumban kapsz meg.
Ezeket a kuponokat le kell tölteni, ki kell nyomtatni, ki kell vágni, és jegyváltáskor, fizetéskor kell leadni. A kupon átadásával a programért fizetendő összeget csökkentheted, teheted olcsóbbá a szolgáltatást. A kuponok nem a lefoglalt hotel vagy szálloda díját teszik kedvezményessé!
A szallas.hu kupon partnereket különös odafigyeléssel, minőségi szolgáltatásaik alapján válogatják, hogy a kuponok és ezáltal a kedvezmények révén minél több élménnyel gazdagodj (olcsóbban).


A hoteleket keresőket a vendégértékelések segítik, hogy a legjobb ajánlat mellett dönthessenek, de a visszajelzések alapján a szállásadók is folyamatosan javíthatnak, fejleszthetnek környezetükön és szolgáltatásaikon. Ezért lehet fontos az értékelés a kiválasztott hotel oldalán.


Fizetett, vagy megnyert ingyen szállás?

Mi lenne, ha nyernél egy utazást szállással együtt?
Összegyűjtöttük azokat a vásárláshoz kötődő nyereményjátékokat, ahol magyarországi szállodai pihenés / utazás nyerhető


Szálloda és hotel ajánlatok helyszínek szerint

Balaton, Budapest, Wellness, Gyógyfürdő

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Bölcsen gondolkodni és értelmetlenül cselekedni - emberi dolog."
(A. France)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.