van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

Mobilcsere pályázat 2022

Az NFFKÜ (Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség), az ITM (Innovációs és Technológiai Minisztérium), és az NMHH (Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság) támogatásával pályázati lehetőség a lakosság részére a szélessávú mobilinternet szolgáltatás igénybevételére nem alkalmas mobilkészülék lecserélésére.

Mire és mennyi pénzt ad az állam?

Elnyerhető támogatás a mobilkészülék bruttó fogyasztói ára, legfeljebb 20.000 Ft.

Egy magánszemély csak egy mobilkészülék cseréjére vehet igénybe támogatást. Támogatás kizárólag a pályázati portálon található Regisztrált kereskedők listában szereplő kereskedőtől vásárolt olyan új, VoLTE és 4G vagy 5G képes mobilkészülékre igényelhető, amelynek bruttó fogyasztói ára legfeljebb 120 ezer Ft.
A pályázónak a régi készülékét SIM kártya nélkül, a gyári beállítások visszaállítása és a személyes adatok törlése után le kell adnia.

Kik pályázhatnak?

A lecserélendő készüléknek SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészüléknek kell lennie, amelyhez valamely magyarországi mobiltelefon-szolgáltatónál a pályázó nevéhez egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, a mely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes).
Személyenként és IMEI számonként legfeljebb egy 3G/2G mobilkészülék cseréjére nyújtható be.

Pályázatok ütemezése  • 1. szakasz (3G mobilkészülékek cseréje): 2022.02.14. – 2022.05.08., de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig
  • 2. szakasz (3G és 2G mobilkészülékek cseréje): 2022.05.09. – 2022.07.17., de legfeljebb a keretösszeg kimerüléséig

A teljes pályázati keretösszeg 5 milliárd forint.

Jelentkezés módja

A pályázatot kizárólag a regisztrált Kereskedőkön keresztül lehet benyújtani, a regisztrált Kereskedő által kitöltött adatlapokon, elektronikus úton, magyar nyelven, a mobilcsere.nffku.hu címen elérhető pályázati portálon keresztül, a kötelezően csatolandó mellékletek maradéktalan feltöltésével.

Mobilcsere Pályázati kiírás, útmutató és mellékletei »


Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Az üzleti életben a visszapillantó tükörben mindent tisztábban lehet látni, mint a szélvédőn keresztül."
(Warren Edward Buffett)

» oldaltérkép «
minket itt is megtalálsz