van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:    

Lyoness - pénzvisszatérítés a vásárlások után

Lyoness a vásárlói közösség

A 2003-ban alakult Lyoness Holding Europe AG - egy svájci bejegyzésű független, nemzetközi - vásárlói közösség tagjaként az emberek ugyanazokba az üzletekbe (kereskedőhöz, szolgáltatóhoz) járnak vásárolni, ugyanannyit fizetnek, ugyanazokat a termékeket veszik meg mint mások. Viszont vásárlásaikból pénzbeli visszatérítést és kedvezmény-jogosultságot kapnak.

Pénzvisszatérítés + Shopping Point

Minden egyes, a Lyoness által jóváírt vásárlás esetén a vásárlási összeg akár 5%-ig terjedő része azonnali pénzvisszatérítésként (cashback) folyószámlánkra kerül.

Felmerülhet a kérdés, hogy egy nemzetközi, többmilliós létszámmal rendelkező vásárlói közösség csak maximum 5% kedvezményt tud a kereskedőktől kicsikarni?
A pénzvisszatérítés mellett a kedvezmény további része úgynevezett Shopping Pointok formájában érkezik, melyek bizonyos akciók keretében a későbbi vásárlások során árkedvezményre válthatók be.


Példa

Vásárolunk egy kanapét 80.000 Ft értékben egy olyan Lyoness partnernél, aki 2% azonnali pénzvisszatérítést és elköltött 30.000 Ft-onként 6 Shopping Pointot kínál.
Ebben az esetben kapunk 1.600 Ft azonnali pénzvisszatérítést (cashback) a bankszámlánkra, és keletkezik 2,66 Shopping point.
A 2,66 Shopping point-ból elhasználunk 2 Shopping point-ot egy másik kereskedőnél (legyen az például egy barkácsáruház) egy 10%-os vásárlási kedvezmény érvényesítéséhez. Ott elköltünk a kedvezmény hatására 50.000 Ft helyett 45.000 Ft-ot.
Az utóbbi összegből szintén jár a 2%-os pénzvisszatérítés (900 Ft) és 1,5 Shopping point.


Hogyan zajlik a vásárlás?

Amikor hagyományos vásárlásról beszélünk, akkor pénztárnál fizetünk (készpénzben vagy bankkártyával) és ennek fejében megkapjuk az árut vagy a szolgáltatást.

A Lyoness-en keresztül történő vásárlásnál sincs ez másképp. Fizetés után használjuk a Cashback kártyát, melynek segítségével - egyszerűen "lehúzzák" a kártyát - jóváírják számunkra a pénzvisszatérítést. A Cashback kártya nem bankkártya és nem hitelkártya, így fizetni sem tudunk vele, hanem egyszerű kedvezményt jóváíró kártya, leginkább a SuperShop kártyához hasonlítható.


Egy másik eset néhány országos kereskedő esete, ahol cégre szabott eredeti vásárlási utalványokkal fizethetünk. Ezeket az utalványokat a Lyoness irodán keresztül Interneten vagy az utalványértékesítő helyeken személyesen szerezhetjük be, melyekkel (mint a jól ismert étkezési / Erzsébet utalványokkal) fizethetünk a pénztárnál. Ebben az esetben a pénzivsszatérítést és a Shopping Point-okat az utalvány megvételekor kapjuk meg, nem a tényleges bolti vásárláskor.


Online vásárlás esetén pedig arra kell törekednünk, hogy a kívánt kereskedő Online shopját, webshopját a www.lyoness.com weboldalon keresztül - belépési adatainkkal bejelentkezve - keressük fel. Ez biztosítja, hogy a partner értesüljön a Lyoness tagságunkról, és megkapjuk a szokásos online vásárlási menet végén a minket megillető (eddig megismert) kedvezményeket.


Hol tudunk így vásárolni, kik a partnerek?

Az ország számos kereskedőjénél/szolgáltatójánál, akik között megtaláljuk az országos partnerek mellett a helyi kisebb vállalkozásokat is, valamint a világhálón, az akár magyar, akár nemzetközi partnerek online webshopjában.


ebay.de   Tesco   Office Depot   Vasedeny.hu Takko Fashion

Crocs    Tchibo OMV       Müller   6x6 taxi   Oázis

mall.hu Praktiker   Humanic Alexandra  Don Pepe

Piklio Mindigtv    

Csatlakozás

Szeretnél Te is ingyen csatlakozni ehhez a vásárlói közösséghez, ahol pénzt és további árengedményeket kapsz a vásárlásaid után? Itt az alkalom, hogy regisztrálj ingyen és kötelezettségek nélkül a Lyoness vásárlói közösségbe ... de előtte azért olvasd el a buktatókat és a gyakori kérdésekre adott feleleteket is!

A korábban már regisztrált Lyoness vásárlók újbóli regisztrációja nem lehetséges. Csak akkor regisztrálj, ha még nincs Lyoness regisztrációd!Tetszett?! FB Ajánlom Reddit Megosztom Twitter Megosztom

"Bármit elérhetsz az életben, ha elegendő embernek segítesz elérni azt, amit ők akarnak."
(Zig Ziglar)

» oldaltérkép «
 
minket itt is megtalálsz