van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Lyoness - pénzvisszatérítés a vásárlások után

Lyoness a vásárlói közösség

A 2003-ban alakult Lyoness Holding Europe AG - egy svájci bejegyzésű független, nemzetközi - vásárlói közösség tagjaként az emberek ugyanazokba az üzletekbe (kereskedőhöz, szolgáltatóhoz) járnak vásárolni, ugyanannyit fizetnek, ugyanazokat a termékeket veszik meg mint mások. Viszont vásárlásaikból pénzbeli visszatérítést és kedvezmény-jogosultságot kapnak.

Pénzvisszatérítés + Shopping Point

Minden egyes, a Lyoness által jóváírt vásárlás esetén a vásárlási összeg akár 5 százalékig terjedő része azonnali pénzvisszatérítésként (cashback) folyószámlánkra kerül.

Felmerülhet a kérdés, hogy egy nemzetközi, többmilliós létszámmal rendelkező vásárlói közösség csak maximum 5% kedvezményt tud a kereskedőktől kicsikarni?
A pénzvisszatérítés mellett a kedvezmény további része úgynevezett Shopping Pointok formájában érkezik, melyek bizonyos akciók keretében a későbbi vásárlások során árkedvezményre válthatók be.


Példa

Vásárolunk egy kanapét 80 000 Ft értékben egy olyan Lyoness partnernél, aki 2% azonnali pénzvisszatérítést és elköltött 30 000 Ft-onként 6 Shopping Pointot kínál.
Ebben az esetben kapunk 1 600 Ft azonnali pénzvisszatérítést (cashback) a bankszámlánkra, és keletkezik 2,66 Shopping point.
A 2,66 Shopping point-ból elhasználunk 2 Shopping point-ot egy másik kereskedőnél (legyen az például egy barkácsáruház) egy 10 százalékos vásárlási kedvezmény érvényesítéséhez. Ott elköltünk a kedvezmény hatására 50 000 Ft helyett 45 000 Ft-ot.
Az utóbbi összegből szintén jár a 2 százalékos pénzvisszatérítés (900 Ft) és 1,5 Shopping point.


Hogyan zajlik a vásárlás?

Amikor hagyományos vásárlásról beszélünk, akkor pénztárnál fizetünk (készpénzben vagy bankkártyával) és ennek fejében megkapjuk az árut vagy a szolgáltatást.

A Lyoness-en keresztül történő vásárlásnál sincs ez másképp. Fizetés után használjuk a Cashback kártyát, melynek segítségével - egyszerűen "lehúzzák" a kártyát - jóváírják számunkra a pénzvisszatérítést. A Cashback kártya nem bankkártya és nem hitelkártya, így fizetni sem tudunk vele, hanem egyszerű kedvezményt jóváíró kártya, leginkább a SuperShop kártyához hasonlítható.


Egy másik eset néhány országos kereskedő esete, ahol cégre szabott eredeti vásárlási utalványokkal fizethetünk. Ezeket az utalványokat a Lyoness irodán keresztül Interneten vagy az utalványértékesítő helyeken személyesen szerezhetjük be, melyekkel (mint a jól ismert étkezési / Erzsébet utalványokkal) fizethetünk a pénztárnál. Ebben az esetben a pénzvisszatérítést és a Shopping Point-okat az utalvány megvételekor kapjuk meg, nem a tényleges bolti vásárláskor.


Online vásárlás esetén pedig arra kell törekednünk, hogy a kívánt kereskedő Online shopját, webshopját a www.lyoness.com weboldalon keresztül - belépési adatainkkal bejelentkezve - keressük fel. Ez biztosítja, hogy a partner értesüljön a Lyoness tagságunkról, és megkapjuk a szokásos online vásárlási menet végén a minket megillető (eddig megismert) kedvezményeket.


Hol tudunk így vásárolni, kik a partnerek?

Az ország számos kereskedőjénél/szolgáltatójánál, akik között megtaláljuk az országos partnerek mellett a helyi kisebb vállalkozásokat is, valamint a világhálón, az akár magyar, akár nemzetközi partnerek online webshopjában.Csatlakozás

Szeretnél Te is ingyen csatlakozni ehhez a vásárlói közösséghez, ahol pénzt és további árengedményeket kapsz a vásárlásaid után? Itt az alkalom, hogy regisztrálj ingyen és kötelezettségek nélkül a Lyoness vásárlói közösségbe ... de előtte azért olvasd el a buktatókat és a gyakori kérdésekre adott feleleteket is!

A korábban már regisztrált Lyoness vásárlók újbóli regisztrációja nem lehetséges. Csak akkor regisztrálj, ha még nincs Lyoness regisztrációd!


Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Ha el akarsz jutni oda, ahol még soha sem jártál, akkor meg kell tenni olyat, amit még soha nem tettél."
(Brian Tracy)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.