van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: / /

Lyoness buktatók, távhitek

Ugye semmi sem tökéletes? A teljesség és a tisztesség kedvéért ezekről a megbúvó dolgokról is említést kell tenni.
Nézzük, mi vásárlóként milyen erre utaló (téves megítélésre okot adó) apróságokat találtunk.

Banki átutalás

A vásárlásokból származó azonnali visszatérítéseket (pl. 2%) nem közvetlenül a partner adja, hanem a Lyoness-en keresztül bankszámlára érkezik. Ez rögtön két dolgot is jelent:

  • Bankszámlával kell rendelkeznünk, (de nincs rá szükség a regisztráció pillanatában).
  • Ahhoz, hogy a sorozatos, kis tételről szóló átutalási díjak se a mi pénztárcánkat, se a Lyoness pénztárcáját ne terheljék, ezért az átutalásra kerülő összeg minimuma 1 500 Ft.

Amint a "képzeletbeli" (egyébként a weboldalon, folyamatosan nyomon követhető) számlánkon elérjük, vagy meghaladjuk a sok apró, vagy egy-két nagy bevásárlásból származó, minket megillető százalékokból az 1 500 Ft-ot, akkor az heti rendszerességgel a tényleges bankszámlára kerül. Az utalásnak így nincs költségvonzata.

2% helyett néha csak 1% vagy 0,5%

Bár szinte minden nyilvános helyen megjelenik, hogy vásárlásunkból azonnal 2-5 százalékot visszakapunk, de ez nem minden esetben van így. Van néhány olyan partnervállalat, ahol a nyereség nem a magas árrésből, hanem a nagy eladási forgalomból származik, ők a Lyoness-től függetlenül is alacsony árréssel dolgoznak. Ezeknél a partnereknél az optimális visszatérítés érdekében az 2% helyett 1% vagy 0,5% kerül azonnal a számlánkra. Ilyen kis árréssel és kis kedvezménnyel működő partnereket találunk például az üzemanyaggal vagy az élelmiszerrel foglalkozók között.

Elévülés

A Shopping Pointok három év után elvesznek. A 3 éves határidő annak az évnek a végével kezdődik, amelyben a Shopping Pointok létrejöttek.

Ajánló - akihez kérdésekkel fordulni lehet

Előfordult már, hogy elmondtad barátaidnak, melyik boltba menjenek, ha ezt vagy azt szeretnék megkapni? Ezért az ajánlásért kaptál-e valami viszonzást a bolt tulajdonosától?
Pedig Te többletforgalmat generáltál az üzletnek. Szerinted jól van ez így?
Ezen a gyakorlaton változtatott a Lyoness az ajánlói jutalék segítségével. (Ajánlónk egyébként mindig van, a mi tudtunk nélkül is, ezért célszerű ismerni őt, akihez tudunk fordulni a kérdéseinkkel.) Az ajánlóink - akik segítségével a vásárlói közösség tagjává váltunk - 0,5% jutalékot kapnak a Lyoness-től. Az ajánlók jutaléka a mi vásárlásaink alapján számítódik, de nem a mi visszatérítésünk rovására.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra."
(Charles Darwin)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.