van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Lottó határok nélkül - online vásárolva

A szerencsejátékok közül az Ötöslottót szinte mindenki ismeri. Szerinted csak magyarok teszik próbára szerencséjüket milliárdos főnyeremény esetén?
A szerencse nem ismer határokat. Tudtad, hogy a világ legnagyobb lottó nyereményei bárki számára egyszerűen a net segítségével online módon elérhetők?

theLotter - az online lottózó

A mai technika, az internet révén bárki próbára teheti a szerencséjét bárhol, bármely időpontban a magyar Ötös-, Hatoslottó mellett, akár az Euro Millions, SuperEnalotto, US Powerball, Mega Millions, és hasonlóan ismert, a hazai lottóknál lényegesen magasabb nyereményeket kínáló lottókon.online lottó: theLotter Hogyan?    A theLotter a rajta keresztül online megvásárolt lottószelvényekkel hozzáférést biztosít a világ legnagyobb lottó játékaihoz, ugyanolyan szabályokkal, lehetőségekkel és nyerési esélyekkel.

Csupán megadod a lottószámokat, és a theLotter irodahálózat helyi tagjának munkatársai megvásárolják a hivatalos lottó-forgalmazóktól a nevedben a szelvényeket, melyek beszkennelve az online fiókodba kerülnek a sorsolás kezdetéig.
A theLotter nem online szelvényt, hanem VALÓDI lottószelvényt vásárol Neked az általad megadott számokkal.

A theLotter a több évtizedes tapasztalatán alapuló megbízható, biztonságos online szelvényvásárlás, a közel 2 millió szerencsejátékos ügyfél és az általuk nyert több mint 80 millió dollár jelent garanciát arra, hogy senki ne maradjon le a hatalmas lottónyereményekről.

Érdemes rápillantani, hogy a magyar lottók milyen egyszerűen illeszkednek ebbe a világméretű lottórendszerbe, ahol az ismert külföldi lottók friss nyerőszámai között a magyar lottószámok is felfedezhetők.

Egy theLotter fiókot nyitni annyi ideig tart, mint egy email fiókot létrehozni, vagy regisztrálni az Facebook-ra. Nincs semmi varázslat.

Jelenlegi legnagyobb lottónyeremény, ami bárki számára elérhető


lottó nyeremény


Miért előnyös?

Hányszor álmodoztunk a külföldi szerencsejátékokról szóló hírekben szereplő lottó főnyereményekről, melyek mellett az Ötöslottó főnyereménye eltörpül. Ha nincs olyan ismerősünk, családtagunk, akit szívesen megbíznánk azzal, hogy vegyen számunkra lottót a távoli országokban, vagy esetleg külföldről a magyar lottózókban, akkor fordulhatunk a megbízható theLotter-hez. A szolgáltatásért természetesen némi pluszt kell fizetni a szelvény árán felül, de ez elenyésző az utazás árához képest, ráadásul okos megoldásokkal számos kedvezményt is élvezhetünk. A lottó nyeremények természetesen teljes egészükben jutalékmentesek.

Kollektív lottózás - olcsóbban, nagyobb esélyekkel

A theLotter egyik extra szolgáltatása, hogy játékosainak a világ szinte bármely nagy lottójátékára szerveznek lottócsoportokat. Ezeknek a lottócsoportoknak egyik előnye, hogy töredék áron játszhatunk a neten egyszerre több lottószelvénnyel, és jelentősen növeljük a nyerési esélyeket.

Kedvezmények

Biztos játszottál már több szelvénnyel egyszerre az Ötös- vagy Hatoslottón, vagy rendszeresen megvásárolod a heti szelvényeidet, vagy előre fizetve több sorsoláson is részt vettél. Kaptál kedvezményt? Szerinted jó van ez így?
A theLotter kiemelkedő VIP és bónusz programmal rendelkezik, aminek következtében a szelvények megvásárlásakor különböző kedvezmények vehetők igénybe, például:

  • előfizetés, ahol a rendszeresen megjátszott szelvényeknél minden 10. lottószelvény feladása ingyenes. Az előfizetéssel nem maradsz le egyetlen sorsolásról sem.
  • több lottósorsoláson való részvétel, ahol akár 25% kedvezmény is igénybe vehető.
  • VIP tagság, ahol akár 20% kedvezmény vehető igénybe a havi lottókon való részvételek alapján.
  • Aktuális, egyedi kedvezmények

Népszerű külföldi lottók a theLotter-nél
Hogyan működik a theLotter szolgáltatása?


A legnagyobb theLotter nyertesek

Mióta 2002-ben megalakult a theLotter, több mint 1,7 millió játékos összesen több mint 100 millió dollárnyi nyereményt vitt el összesen.

A panamai Aura D. nyerte az eddigi legnagyobb lottónyereményt, mikor a 2017. július 19-i Florida Lotto sorsoláson eltalálta mind a hat nyerőszámot, és ezzel ő lett a 30 millió dolláros jackpot egyedüli nyertese. A theLotter elrepítette Floridába, hogy felvegye a nyereményét.

A második legnagyobb nyereményt a theLotteren egy iraki játékos, M.M. nyerte, 6,4 millió dollárt az Oregon Megabucks jackpot keretében. Miután az Oregoni Lottótársaság mindent elintézett, vett a theLotter egy repülőjegyet M.M.-nek Oregonba, hogy felvegye a nyereményét! Úgy döntött, hogy évjáradékként veszi fel az összeget, ami azt jelenti, hogy a következő 29 évben minden évben adózás előtt 256 000 dollárt fog kapni! M.M. beismerte, hogy amikor először beregisztrált a theLotterhez, nehezen hitte el, hogy valóban működik, de miután nyert, eloszlottak a kételyek.

Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Ha buksz egymilliót, az a te bajod, de ha buksz 5 milliárdot, az már a kormány baja."
(Jordan Ellenberg)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.