van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most: /

Magyar lottó külföldről - külföldi lottó Magyarországról

A szerencse nem ismer határokat. Tudtad, hogy a magyar lottók nyereményei bárki számára külföldről egyszerűen, online módon elérhetők?

Angliában, Németországban, Spanyolországban, Romániában vagy bármely, akár Európán kívüli országban élsz, dolgozol, vagy éppen nyaralsz, és nem szeretnél lemaradni kedvenc magyar lottódról?
Ha nincs olyan ismerősöd, családtagod, akit szívesen, rendszeresen megbíznál azzal, hogy vásároljon lottó szelvényeket a lottózókban, akkor fordulhatsz a theLotter-hez.

A szolgáltatásért természetesen némi pluszt kell fizetni a szelvény árán felül, de ez elenyésző az utazás árához képest, ráadásul okos megoldásokkal számos kedvezményt is élvezhetünk. A lottó nyeremények természetesen teljes egészükben jutalékmentesek.

Bár a világ szinte minden országának féltve őrzött állami monopóliuma a szerencsejáték-szervezés, ennek ellenére határtalanul is lehet lottózni. Ez érvényes a magyarországi számsorsjátékokra is, így például akár külföldről, Angliából, Németországból, stb. is be lehet kapcsolódni Európa egyik legnagyobb összegű főnyereményét kínáló Ötöslottó és a jó nyerési esélyekkel rendelkező Hatoslottó játékba.


theLotter - az online lottózó

A mai technika révén, online bárki próbára teheti a szerencséjét bárhol, bármely időpontban a magyar 5 lottó, 6 lottó mellett, akár az EuroMillions, SuperEnalotto, US Powerball, Mega Millions, és más, hasonlóan ismert lottókon.

Érdemes rápillantani, hogy a magyar lottók milyen egyszerűen illeszkednek ebbe a világméretű lottó rendszerbe.


online magyar lotto: theLotter Hogyan?    A theLotter a rajta keresztül online megvásárolt lottószelvényekkel hozzáférést biztosít a magyar és a világ legnagyobb lottó játékaihoz, ugyanolyan szabályokkal, lehetőségekkel és nyerési esélyekkel.

Csupán megadod a számokat, és a theLotter irodahálózat helyi tagjának (magyar) munkatársai megvásárolják a hivatalos lottó-forgalmazóktól a nevedben a szelvényeket, melyek beszkennelve az online fiókodba kerülnek a sorsolás kezdetéig.
A theLotter nem online szelvényt, hanem VALÓDI lottószelvényt vásárol Neked az általad megadott számokkal.

A theLotter a többévtizedes tapasztalatán alapuló megbízható, biztonságos online szelvényvásárlás, a közel 2 millió szerencsejátékos ügyfél és az általuk nyert több mint 80 millió dollár jelent garanciát arra, hogy senki ne maradjon le a lottónyereményekről.

Egy theLotter fiókot nyitni annyi ideig tart, mint egy email fiókot létrehozni, vagy regisztrálni a Facebook-ra. Nincs semmi varázslat.

Fizetési módok

Az online ki- és befizetések között megtaláljuk a bankkártyás fizetési módok mellett az egyre népszerűbb e-bankokat is, melyek közül mi kettőt preferálunk: Skrill és Neteller.


Hogyan működik a theLotter szolgáltatása?


Fel
FB Ajánlom Reddit Megosztom X Bejegyzem
Link Másolom

"Az információ olcsó. A tudás értékes. A bölcsesség megfizethetetlen."
(Mitch Axelrod)

adatvédelem » oldaltérkép « bemutatkozó
minket itt is
megtalálsz

Copyright © vásárlóCsapat 2009-2024.