van az a pénz ...
... ami visszatalál
itt vagy most:     »

NETELLER számla ismertető

Az online szerencsejáték (főleg póker és kaszinó játékok) magyarországi térhódításával vált felkapottá hazánkban is az 1999 óta működő Neteller, mint biztonságos online internetes pénzközvetítő cég.

Miért jó a Neteller és miért használják internetes pénzügyi tranzakciókra?

A készpénz bankfiókban, számlára történő befizetésétől vagy a bankszámládon található a bankon belüli átutalás kezdeményezésétől számított pár percen belül már befektetésre kész állapotban van, azaz szerencsét próbálhatunk vele. Ez a leggyorsabb megoldás a fogadóirodáknál, kaszinóknál vezetett számlák feltöltésére. Ha pedig már eleve van pénz a Neteller számlán, akkor az másodperceken belül átvihető a szerencsejáték oldalra.


Szerencséd volt és nyertél?

Neteller: online szerencsejáték A Neteller-re a szerencsejáték oldal számláján képződött nyereséget visszakérhetjük, és innét továbbíthatjuk egy másik Neteller számlára, illetve akár fel is vehetjük a Neteller számlához igényelhető fizikai dombornyomott Neteller Mastercard kártya (esetleg virtuális Neteller kártya) segítségével vagy átutalhatjuk saját "normál" bankszámlánkra.

Ha webshopban szeretnénk a Neteller számla összegét elkölteni, akkor arra a PayPal szolgáltatása a legalkalmasabb, viszont ehhez segítségre van szükség, mert nincs automatikus átjárás ezen pénzügyi szolgáltatók, és számláik között.


Neteller előnyök és hátrányok a többi netbankhoz képest

Neteller Elterjedt online fizetési rendszer a szerencsejáték és póker oldalak körében
Saját prepaid dombornyomott, vagy virtuális bankkártya
Neteller számla egyetlen devizanemben vezethető, egy e-mail címhez egyetlen devizanem tartozik (normál felhasználó számára)
Van utalási költség a Neteller számlák közötti tranzakcióknál, amely költséget a kifizető (utaló) fél állja
A Neteller számlán elhelyezett pénzre nincs kamat
Alig támogatott online fizetési rendszer a webshopok körében


Néhány Neteller elfogadóhely a teljesség igénye nélkül
Te is Neteller számlát használsz? Érdekes szavazás »

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Megosztás

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook oldalunkat!