itt vagy most:     Főoldal ›

Van egy rendkívüli online rádió

Rengeteg népszerű felvétel egy nem mindennapi online rádióban

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Módfelett szenzációs, hogy az online rádióban 20 műsorvezető szorgoskodik önkéntesként. A Lépés Rádió online rádió honlapon kereshető még több ötlet.

Ez idő tájt már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a sérült személyek életét. Ebben társ a különös online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Meghatározó célja az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják kifejezni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges kollégáinak. Az online rádió csapatának kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-11-04 13:12

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!