itt vagy most:     Főoldal ›

Egy jó konferencia mappa ideális munkaeszköz

És mi legyen benne? A legfontosabb egy jó toll és egy megfelelő jegyzetfüzet. Bizonyára sokan tapasztalták, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen több kellékre lehet szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egy helyen elférjen minden. A praktikum titka a számos tároló zseb. A hatékonyságot tovább fokozhatjuk oldaljelölőkkel. Fontos lehet, hogy ha bővül az anyag - vagy netán fogynak a dokumentumok - a mappa anyaga ezt le tudja követni és ne nyújtson olyan hatást, mint ami több éve használnak. Tartósságát tekintve a konferencia mappa anyaga környezetbarát polipropilén.

Ha már konferencián vagyunk, üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegynek és CD-nek, kéznél van a vállalat marketinganyaga esetleg digitális anyaga. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy baráti beszélgetés során is átadhatjuk cégünk marketing anyagát. Rendszerint mi is kapunk ilyen marketinganyagokat, CD-ket, ekkor jól jön a sok rekesz. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek ideális munkaeszköz egy konferencia mappa.

Gyakran szükség lehet gémkapocsra, celluxra, mini tűzőgépre, binder csipeszre, számológépre vagy szövegkiemelőre is. A konferencia mappában minden elfér, akár egy mini irodát is beletehetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs a közelünkben jegyzetelésre alkalmas felület, mivel a kemény borítás ezt helyettesítheti. És nem utolsó sorban az is előny, ha jól záródik, és szállításkor nem hullnak ki belőle a dokumentumok.

Forrás: wts.hu, 2018-03-31 22:18

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!