itt vagy most:     Főoldal ›

Minden, amit tudni ajánlott a hőszivattyúról

Hőszivattyúval az energiatakarékos fűtés többé nem elérhetetlen vágyálom

Hőszivattyú - Valamennyien tudjuk, hogy a hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. De itt fordítva megy végbe a folyamat. Ötletek az Aquarea hőszivattyú honlapon. A hőszivattyú gyakorlatilag egy fordított hűtőgép. A hőszivattyú egy magasabb hőfokú térségből elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez pénztárca kímélő áramra van szükség.

Hőszivattyús rendszer telepítése minden esetben kifizetődő. A hagyományos gázfűtés számlája átlagosan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. A gazdaságos fűtési költség mellett garantálja a hőszivattyú a családnak a meleg vizet is. A megtakarított Forint a pénztárcánkban marad.

Gyerekeinkre is ügyeljünk, amikor a Föld mulandó energiahordozóit használjuk fűtéshez. Tulajdonképp semmilyen káros anyagot nem bocsát ki a hőszivattyú. Egészségünk és bolygónk oltalma szempontjából nélkülözhetetlen beruházás. Környezetvédelmi szempontból is a listák elején van a hőszivattyús fűtés. Energiatakarékos elektromos fűtés hírek az aquarea.hu weblapján.

Címkék: Hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-04-28 16:56

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!