itt vagy most:     Főoldal ›

Modern fűtés: Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú

Panasonic Aquarea hőszivattyúval az olcsó fűtés többé már nem megvalósíthatatlan vágyálom. Temérdeken azt képzelik, hogy egy hőszivattyú szerzése iszonyatosan költséges. Csakhogy egy kis számolással hamar kiderül, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Néhány év alatt a régi fűtés miatt sokkal többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy környezettudatos hőszivattyú. Lenyűgöző módon a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú hidegben is megtartja tökéletes hatásfokát. Ezért sokkal gyorsabban kifizetődik a hőszivattyúba befektetett pénz

Hőszivattyú fűtés - Panasonic hőszivattyús fűtési rendszer telepítése mindig megtérül. A hagyományos fűtés számlája várhatóan 50 százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. Az olcsó fűtés mellett garantálja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a bankszámlánkon marad.

A hőszivattyú tulajdonképp egy inverz hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. Az Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csakhogy fordítva megy végbe a művelet. Hőszivattyú hírek az aquarea.hu honlapon. A melegebb helyről elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez olcsó áramra van szükség.

Egy modern Panasonic hőszivattyút elavult fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem szükséges sok százezret félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk beüzemelésére. A beépítés a meglévő falfűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Igen veszélytelen használat közben. Hisz nem jön létre veszélyes anyag. Minimális fenntartási költség jellemző a Panasonic Aquarea hőszivattyúkra.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-22 13:31

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!