itt vagy most:     Főoldal ›

Megújuló energia az ténylegesen gazdaságos megoldás: fűtsön gázkazán nélkül hőszivattyúval.

Kategória: levegős hőszivattyú, hőszivattyú fűtés, víz-víz hőszivattyú, Snap hőszivattyú, hőszivattyú, rifeng-hoszivattyu.hu

Hőszivattyú a tényleges rezsistop. Felejtse el a gázszolgáltató címét és építtessen levegő-víz hőszivattyút. Hőszivattyús tarifával nagyságrendekkel megfizethetőbb lesz az energia számlája. Különböző hőszivattyú megoldások közül segítünk Önnek kiválasztani a legjobb energiatakarékos berendezéseket. Az elmúlt években eladott több száz hőszivattyú rendszer megfelelő tapasztalatot nyújtott nekünk és a velünk dolgozó klímások számára, hogy biztosak legyünk benne, Önnek érdemes-e alternatív fűtési rendszert építeni. Kizárólag olyan területre kínálunk hőszivattyút, ahol biztosan tudjuk, ez az igazi rezsistop!

Mivel tud többet a hőszivattyú mint a gázfűtéses megoldások?

Az egyik előnye, hogy megfelelő hőleadó felület (Fan Coil fűtés hűtés) esetén az energiaszámla hihetetlenül csökken! A hőszivattyú ráadásul hűteni is tudja a panziót, szállodát a fűtés és HMV előállítása mellett. (A klimatizálást gázfűtés esetében csak külön klíma berendezéssel tudjuk megoldani.)
És akkor még nem emlékeztünk meg a biztonságról. Mert a hőszivattyú nem szennyezi a környezetét, ráadásul nincs szénmonoxid mérgezés.

Az energiafüggetlenedés felé tett lépés a napelemek telepítése. rifeng-hoszivattyu.hu geotermikus weblapján olvashatja a folytatást. A napelemes rendszerek elektromos áramot termelnek és ezzel az elektromos árammal nem csak a ház, üzlet látható el, de a hőszivattyú is, ezzel az energia függetlenedés is elérhetővé válik.

Az általunk eladásra kínált medencefűtő hőszivattyúk magas minőségű, de a megbízható üzemelés határáig leegyszerűsített alternatív fűtő - hűtő és HMV készítő berendezés, amit Ön is könnyedén beépíthet házilagos kivitelezésben.

A hőszivattyú megbízható, csendes, gazdaságos, gondoljon rá fűtésrendszer kialakítása esetén. A megújuló energiával működő Meeting hőszivattyú egy kedvező árú jól kiforrott műszaki termék.

A web oldalainkon számtalan újságcikk segíti a hőszivattyú alapos megismerését.
További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot. 0036 20 268-9757. Örömmel válaszolunk!

Forrás: rifeng-hoszivattyu.hu, 2016-09-01 10:59