itt vagy most:     Főoldal ›

Autós kihangosító vásárlás baráti áron

Káprázatos autós kihangosítót vásárolhat barátságos áron. Autós kihangosító rendelés előtt mindenképpen fussa át ezt a weblapot

Autós kihangosító szett - Egy tökéletes autós kihangosító gond nélkül valósítja meg a kihangosított telefonálást a gépjárműben. Egyszerűen csak be kell dugni a szivargyújtó csatlakozóba, csatlakoztatni a telefonkészülékkel bluetooth-on át utána ráhangolni a rádiót. Autós kihangosító folytatása a gogroove.hu honlapon. Eztán már az autórádió hangszóróin keresztül lehet hallgatni a telefon minden hangját. Azonban mást is tud egy tökéletes autós kihangosító. A mobil minden hangját, a zenét, navigációs hangokat, skype hangjait is átviszi a kocsi rádiójának hangszóróira.

USB töltőn át tölthető a mobiltelefon. A jó autós kihangosító saját mikrofonja szűri a menetzajt és még akkor is nagyon jó minőségben veszi a hangot ha a csatlakozó messze van a sofőrtől. A föld leghatalmasabb online kereskedőjénél máig 5600 felhasználó véleményezte és négy és fél csillagot ért el az elérhető 5-ből. A profi autós kihangosítóhoz három év garancia is jár. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval rendelkezik, amelyhez egy hajlítható nyak van csatlakoztatva.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2016-09-25 15:38

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!