itt vagy most:     Főoldal ›

Megújuló energia az igazán valós megoldás: fűtsön olajkazán helyett hőszivattyúval.

Címkék: alternatív energia, levegő-víz hőszivattyú, Snap hőszivattyú

Hőszivattyú a modern rezsicsökkentés. Felejtse el a gázszolgáltatója nevét és építsen geotermikus hőszivattyút. Hőszivattyús tarifával nagyságrendekkel kisebb lesz az energia számlája. Különböző hőszivattyú típusok közül segítünk Önnek megtalálni a legjobb energiatakarékos berendezéseket. Az elmúlt években eladott több száz hőszivattyú rendszer megfelelő tapasztalatot nyújtott nekünk és a velünk tevékenykedő klímások részére, hogy tudjuk, Önnek érdemes-e alternatív fűtési rendszert építeni. Kizárólag olyan területre kínálunk hőszivattyút, ahol biztosan tudjuk, ez az igazi rezsistop!

Mivel tud többet a geotermikus fűtés mint a gázkazán?

Az egyik érdeme, hogy megfelelő hőleadó rendszer (alacsony hőmérsékletű vízre tervezett radiátorok esetén az energiaszámla hihetetlenül csökken! A hőszivattyú nem mellesleg hűteni is tudja a panziót, szállodát a fűtés és felhasználható melegvíz előállítása mellett. (A klimatizálást gázkazán használatakor csak külön klíma berendezéssel lehetséges megoldani.)
És akkor még nem emlékeztünk meg a biztonságról. Mert a hőszivattyús berendezés nem szennyezi a környezetét, ráadásul nincs szénmonoxid mérgezés.

Az energiafüggetlenedés felé tett lépés a napelemes rendszerek használata. A napelemes rendszerek elektromos áramot termelnek és ezzel az elektromos árammal nem csak a csarnok, uszoda látható el, de a hőszivattyús rendszerek is, ezzel az energia függetlenedés is elérhetővé válik.

Az általunk eladásra kínált víz-víz hőszivattyús rendszerek minőségi, de a végletekig leegyszerűsített alternatív fűtő - hűtő és HMV készítő berendezés, amelyet Ön is könnyedén beépíthet saját kezűleg.

A hőszivattyús berendezés esztétikus, csendes, megbízható, gondoljon rá fűtésrendszer kialakítása esetén. Meeting hőszivattyú levegős hőszivattyú weboldalán olvashatja a folytatást. A megújuló energiával működő Meeting hőszivattyú egy kedvező ár-érték arányú jól kidolgozott műszaki megoldás.

A honlapunkon számtalan olvasói levél segíti a hőszivattyús rendszerek alapos megismerését.
További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot. 0036 20 268-9757. Örömmel válaszolunk!

Forrás: rifeng-hoszivattyu.hu, 2016-06-25 20:52