itt vagy most:     Főoldal ›

Bútorszállítás - gyors és hatékony költöztetés Budapesten

Címkék: Budapest lomtalanítás, költöztetés Budapest olcsón

Költözéskor rendkívül elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között jutnak drága eszközeink a régi helyéről az új lakásba. Gyakran az ismerősöket kérik meg abban, hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami szokás szerint számtalan problémához vezet. Kezdve azzal, hogy a nehéz holmik mozgatása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd leviszi és felrakja az autóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges megszokások során szoktak igen csúnyán megsérülni a háztartási berendezésünk. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Valójából az emberi vázizomzat nem ilyenféle terhek cipelésére lett megalkotva. Súlyos nyomás miatt csuklónk, gerincünk, csípőnk és térdünk természetellenes terhelést kap. Csakhogy egy jártas költöztető csapat mindig erre készült eszközöket használ a nehéz bútorok mozgatásához. Ma a költöztetés árak, lomtalanítás nagyon népszerű témakör. Mondjuk heveder vagy hám használatával a a súlyt viselő szakértő bútorszállítók gerincoszlopára egyenletes megterhelés jut. Biztonságosan szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen bútorhoz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt költöztünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz szekrény belevág a kezembe. Az egykori rossz élmények miatt legutóbb költöztető céget kerestem fel. Villámgyorsan megismerték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak.

Címkék: Budapest lomtalanítás, költöztetés Budapest olcsón

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-04-03 17:09

 

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!