itt vagy most:    

Aktuális nyereményjáték összeállítás

Nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények között autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás szerepel.

OTP gépkocsinyeremény betétkönyv

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) az aktuális OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat a következő oldalunkon »


Vásárláshoz kötődő, aktuális nyereményjátékok


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint


Nyereményjátékok ROSSMANN üzletben történő vásárlás esetén


ROSSMANN - Silan nyereményjáték - "Silan - Daalarna: Nyerje meg álomruháját!"

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2017.02.13
Lezárása:  2017.02.26
Játékszabályzat
Nyertesek listája
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármilyen Silan terméket bármelyik Rossmann üzletben. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a nyereményjáték weboldalán, és őrizd meg épségben.
Nyeremény:
  • 1 db 500 ezer Ft értékű egyedi Daalarna alkalmi ruha
  • 5 db páros belépőjegy a Daalarna Fashion Show-ra (2017. március 10.)


ROSSMANN-Pampers nyereményjáték - "Szárazság 365 napra"

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2017.02.01
Lezárása:  2017.04.30
Játékszabályzat
Nyertesek listája
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább egy Pampers Active Baby-Dry, Pampers Premium Care, Pampers Pants, Pampers Premium Care Pants pelenkát vagy Ariel Baby folyékony mosószert bármely Rossmann üzletben vagy a rossmann webáruházában. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a nyereményjáték weboldalán, és őrizd meg épségben.
Nyeremény: hetente 1, összesen 7 db egy évre elegendő Pampers pelenka ajándékcsomag (36 db Pampers pelenkacsomag)ROSSMANN-Perwoll nyereményjáték

Pénz nyeremény Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2017.01.30
Lezárása:  2017.02.10
Játékszabályzat
Nyertesek listája
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Rossmann üzletben bármilyen 3 literes Perwoll finommosószert. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a nyereményjáték weboldalán, és őrizd meg épségben.
Nyeremény:
  • 3 db Tissot női karóra
  • 20 db 5 ezer Ft értékű Rossmann vásárlási utalvány
A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyerenményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát, a kb. fél évnél régebben lezárult nyereményjátékok átkerülnek az archívumba.