itt vagy most:    

Aktuális nyereményjáték összeállítás 2018

Országos nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények közül autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás találhat gazdára.

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) az aktuális OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat nálunk!

Szoktál lottózni, vagy sorsjeggyel játszani? Összegyűjtöttük a leginkább a Szerencsejáték zRt.-hez fűződő, lottó vagy (kaparós) sorsjegy vásárláshoz fűződő nyereményjátékok, akciók, különsorsolások promócióit is.


Vásárláshoz kötődő, aktuális nyereményjátékok


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint
Az induló, új nyereményjátékok figyelésében partnerünk a webnyeremeny.hu

Nyereményjátékok EUROFAMILY üzletben történő vásárlás esetén


EUROFAMILY - Henkel nyereményjáték

Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2018.09.06
Lezárása:  2018.09.30
Játékszabályzat
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Eurofamily üzletben legalább 2.000 Ft értékben Henkel mosó- vagy tisztítószert, majd a vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán.
Nyeremény:
  • egy Bosch SMS25AW00E Serie2 szabadonálló mosogatógép
  • heti egy Curver Urban edényszárító tálca és Henkel ajándékcsomag

A nyereményjátékban résztvevő márkák: Persil, Tomi, Biopon, Perwoll, Silan, Somat, Pur, Bref, Clin, K2r, Opti, Sofix, Vim, Vape

EUROFAMILY - Surf nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2018.08.01
Lezárása:  2018.08.31
Játékszabályzat
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Eurofamily üzletben egy Surf 60 mosásos folyékony mosószert vagy egy 42 mosásos duokapszulát, majd aa vásárlás blokkját regisztráld a nyereményjáték weboldalán, vagy küldd be SMS-ben.
Nyeremény:
  • egy 7 éjszakás, 2 fős utazás Hawaii-ra 1 millió Ft értékben
  • napi 5 db Surf törölköző

A nyereményjátékban résztvevő termékek: SURF Mosógél 60X 3L Tropical / White / Iris / Fruity fiesta / Hawaiian dream / Black orchid, SURF Mosókapszula 45X1.08L Fruity fiest / Tropical, SURF Duokapszula 42X 0.92L Tropical / White Orchid / Iris / Fruity fiesta / Hawaiian / Black orchidEUROFAMILY - Happy Day nyereményjáték

Utazás, üdülés 
Kezdete:  2018.03.22
Lezárása:  2018.04.22
Játékszabályzat
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Eurofamily üzletben egyidejűleg legalább 2 db bármilyen ízű papírdobozos 1 literes Happy Day terméket.A vásárlást igazoló blokk adatait küldd be SMS-ben.
Nyeremény: egy 2 főre szóló 2 éjszakás tavaszi hétvége a Siófoki Hotel Yacht Wellness & Business szállodába félpanzióval.

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyereményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát.
A vásárlásokat igazoló blokkokat, illetve a kóddal ellátott csomagolásokat általában a sorsolást követően is épségben, vagy legalább a regisztráció során felvitt adatokat jól olvasható módon meg kell őrizni.

Tetszett az írásunk? Oszd meg másokkal is!

Ha értesülni szeretnél az oldalunkon megjelenő hírekről, akkor kedveld, és kövesd Facebook vagy Twitter oldalunkat!