itt vagy most:    

Aktuális nyereményjáték összeállítás

Nyereményjáték gyűjtemény: a teljesség igénye nélkül egy tömör kivonat a friss, aktuális, leginkább vásárláshoz kötődő nyereményjátékok vonatkozásában, ahol a nyeremények között autó, pénz, vásárlási utalvány, üdülés vagy utazás szerepel.

OTP gépkocsinyeremény betétkönyv

Van gépkocsinyeremény betétkönyved? Nyertél (már)? Kövesd nyomon havonta (minden hónap közepén) az aktuális OTP Gépkocsinyeremény betétkönyv havi sorsolásokat a következő oldalunkon »


Vásárláshoz kötődő, aktuális nyereményjátékok


 
Nyeremény szerint
Határidő szerint
Üzlet szerint


Nyereményjátékok AUCHAN üzletben történő vásárlás esetén


AUCHAN - Chimay sör nyereményjáték

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény 
Kezdete:  2017.02.01
Lezárása:  2017.02.28
Játékszabályzat
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt legalább 3 üveg Chimay sört bármely Auchan áruházban. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a nyereményjáték weboldalán, és őrizd meg épségben.
Nyeremény:
  • egy 2 személyes utazás a Chimay sörfőzdébe
  • hetente 1 db Chimay sörhűtő táska
  • Chimay toll, díszdobozos pohár, toll + francia kártya csomag


AUCHAN - Pampers nyereményjáték - "Nyertünk?"

Utazás, üdülés Tárgy nyeremény Pénz nyeremény 
Kezdete:  2017.01.05
Lezárása:  2017.02.01
Játékszabályzat
Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt bármely Auchan áruházban legalább 5 ezer Ft értékű Pampers terméket. A vásárlást igazoló blokkot regisztráld a nyereményjáték weboldalán, és őrizd meg épségben.
Nyeremény:
  • egy 250 ezer Ft értékű Kolping Hotel utalvány
  • áruházanként egy, összesen 19 db 25 ezer Ft értékű P&G ajándékcsomag
  • 100 db 5 ezer Ft értékű Auchan ajándékutalvány

Egy játékos: egy adott napon csak három pályázatot küldhet be, egy adott napi vásárlásai közül, maximum 1 db blokkal vehet részt, a játékban összesen maximum 10 db blokkal vehet részt.

A nyereményjátékok itt található rövid leírásai csak tájékoztató jellegűek, az egyes nyereményjátékok hivatalos részletei (általában) PDF formátumban a "Játékszabályzat" linkre kattintva érhetők el.

A nyerenményjátékok listája folyamatosan bővül és frissül. A lezárt nyereményjátékok esetén a nyertesek listáját a "Nyertesek" linkre kattintva megtekintheted. Ha részt vettél valamely nyereményjátékban, akkor ne késlekedj megtekinteni a nyertesek névsorát, a kb. fél évnél régebben lezárult nyereményjátékok átkerülnek az archívumba.